Echipamente ATI, anestezie, monitoare terapie intensivă.

Fiind o companie belgiană, Medec beneficiază de avantajele noastre tipic belgiene, fiind cunoscuți pentru compromis, negociere și bun simț. A face afaceri cu Medec înseamnă a face afaceri cu un partener sensibil și deschis la minte. Echipa dinamică se poate baza pe peste 40 de ani de experiență internă în domeniul anesteziei.
Medec se mândrește cu o abordare flexibilă, personală. Partenerii Medec sunt tratați ca parte a familiei. O familie globală cu rude în peste 100 de țări din întreaga lume.Caelus este punctul culminant al Medec a 40 de ani de cercetare și dezvoltare în domeniul ventilatoarelor de anestezie. Ventilatorul Bag-in-Bottle poate gestiona o gamă largă de categorii de pacienți: nou-născuți (aprox. 1 kg), sugari și adulți (inclusiv pacienți bariatrici).
Caelus este proiectat cu accent pe siguranța pacientului, fiabilitate și eficiență a costurilor. Include unele sisteme de siguranță unice (de exemplu, VoluProtect® și BaroProtect®), este un echipament durabil (materiale de înaltă calitate) și reduce costul de proprietate la un minim strict (de exemplu, actualizări gratuite de software).